Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή μας

Με την απαρχή της νέας χιλιετίας η χειρουργική επιστήμη εξελίχθηκε αποφασιστικά προς την κατεύθυνση της λιγότερης επεμβατικότητας. Ετσι η λαπαροσκοπική τεχνική, γνωστή ήδη από την δεκαετία του 1970, εξελίχθηκε ραγδαία και μπήκε σε εφαρμογή για την αφαίρεση όγκων του πεπτικού και των σπλάχνων, με σκοπό την λιγότερη επεμβατικότητα για τον ασθενή. Οι ασθενείς έχουν το πλεονέκτημα μιας άριστης χειρουργικής θεραπείας, ενώ αναρρώνουν ταχύτερα, με λιγότερο τραυματισμό, λιγότερο πόνο και σαφώς καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Σήμερα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των επεμβάσεων στην κοιλιά γίνονται πλέον με την λαπαροσκοπική χειρουργική για καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις. Εφαρμόζεται για παθήσεις και όγκους του λεπτού και του παχέος εντέρου, της χολής, του στομάχου, του σπληνός, των επινεφριδίων καθώς και για επίλεκτες παθήσεις του ήπατος και του παγκρέατος.

Στην ομάδα Surgery Excel πιστεύουμε στην εξατομικευμένη θεραπεία του κάθε ασθενούς με βάση τις ανάγκες της περίπτωσής του και γνώμονα την παροχή της άριστης χειρουργικής φροντίδας. Η Ελένη Λίτινα συνεργάζεται με επίλεκτους γαστρεντερολόγους, παθολόγους, ογκολόγους, ακτινολόγους και χειρουργούς άλλων ειδικοτήτων ως μέρος της ομαδικής προσέγγισης στην θεραπεία σύνθετων νοσημάτων, με τελικό σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα για τον κάθε ασθενή.